Les Completes de #Cervera de nou amb presència de públic

La Festa Major del Santíssim Misteri, la festa major d'hivern de Cervera, recupera aquest cap de setmana la presència de públic pel Cant de les Completes, que tindrà lloc el pròxim dissabte 5 de febrer a les 20.00h a l'església de Santa Maria de Cervera.


Es poden obtenir les localitats en el següent enllaç: https://app.mesacces.com/esdeveniment/4598.

La Festa Major està declarada festa patrimonial d’interès nacional i inclosa al Catàleg del patrimoni festiu de Catalunya. És una festa solemne i tradicional en què destaca el Cant de les Completes, un esdeveniment musical de caràcter popular. Les Completes de Cervera, escrites l’any 1870 pels mestres de capella Salvador  Vidal i Joan Pont, estan compostes de peces populars de l’època.

La festa major inclou altres actes de caire popular i tradicional, com per exemple el concert de Dàmaris Gelabert, la Coral Infantil Nova Cervera  i l'Orquestra Simfònica del Vallès i l'audició Misteri Folk del passat cap de setmana o el concurs individual de sardana revessa, que l’any passat es va suspendre, i enguany tornarà a obrir el Campionat de Catalunya d’aquesta modalitat. Organitzat per la Colla Sardanista Jovencells, la cita serà el diumenge 6, a partir de les 11.30 hores, a l’Auditori Municipal. 

Durant el cap de setmana també podrem gaudir de l'estrena de l'espectale "Off" de la companyia cerverina Fadunito, que es podrà veure el dissabte 5, a les 12 hores, a l’Auditori Municipal; del grup musical Lasta Sanco que oferirà un concert al Casal de Cervera, el mateix dissabte 5, a les 23 hores: i la representació de “Master Xof”,  dins del cicle de teatre de Cervera,  el diumenge 6, a les 19 hores, al Gran Teatre de la Passió. 

Font: Paeria de Cervera

Comentaris