La Colla Infantil actuarà aquest dissabte a les festes de #Lledó de #LaPoblaDeMafumet #Carranquers #ballDeDiablesInfantil #Cervera

La Colla Infantil del Ball de Diables de Cervera "Carranquers", actuarà aquest dissabte al correfoc de les festes de Lledó de la Pobla de Mafumet, la festa major d'hivern de la ciutat del Tarragonès.


Les festes de la Mare de Déu de Lledó, es celebren entre el 22 de gener i el 13 de febrer. El pròxim dissabte 29 de gener a partir de les 17.30 h podrem gaudir dels versots del ball de diables local, el Ball de Diables dels 7 Pecats Capitals. Seguidament s'iniciarà el correfoc pels carrers del centre de la vila.

Hi participaran la Colla de diables la Selva del Camp, el Ball de Diables de la Canonja, el Ball de Diables de Ribes Colla Joveel Ball de Dialbes de Torredembarrala Cabra de Reus, i el ball de Diables de Cervera "Carranquers".

Destaquem que, després de dos anys de pandèmia, serà la primera actuació en que participi la Colla Infantil de Cervera en format "cercavila". 

Comentaris