La web de #CulturaPopular de l'Ajuntament de #Barcelona: amb tot els ets i uts.

 


La pàgina web de Cultura Popular de l’Ajuntament de Barcelona està plena de continguts que no es poden trobar enlloc més. D’una banda, conté un banc de dades amb més de dues-centes fitxes de cultura popular barcelonina i de l’altra, és l’única plana web amb les festes majors dels 73 barris de la ciutat. 

Però això no és tot, a continuació us expliquem els apartats de la pàgina i us animem a descobrir-los. 
  • Agenda. Conté informació de festes populars i activitats que es fan a la ciutat. 
  • Àmbits festius. Un recull inacabable amb totes les expressions de cultura popular de la ciutat, presentades una a una en fitxes. Hi ha moltes seccions: 
  • Cases de la festa. Un espai on conèixer els centres de cultura popular de la ciutat, un conjunt d’espais on s’hi allotgen les colles i on és festa tot l’any. 
  • Recursos. El calaix de sastre on hi trobaràs de tot: des d’enllaços a altres pàgines web d’interès fins a reculls de revistes, butlletins, jocs, protocols festius i estudis! 
A més, si formeu part d’una entitat o colla de cultura popular i teniu material audiovisual o exposicions, compten amb espais i recursos virtuals per poder-les visibilitzar tant a les seves xarxes com a la plana web. Només els heu de fer arribar la informació al correu culturapopularbcn@bcn.cat i miraran quins elements poden ser d’interès i en quins formats.


Comentaris