Figures de #bestiari històriques d’arreu de #Catalunya es reuneixen al Born CCM en l’exposició “El #Corpus és BESTIAL!”

 


Per commemorar el setè centenari de la celebració del Corpus de Barcelona, l’Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya exposa a la Sala Castellví del Born CCM de Barcelona grans figures festives del país. 

Voleu conèixer la Cucafera de Tortosa, l’Àliga de Girona, el Bou de Barcelona, la Mulassa de Reus o el Drac de Vilafranca? Voleu veure de prop els caps històrics de l’Àliga de Cervera, de la guita de Cal Serraïs de Berga i del bou de Solsona? Totes elles són figures cabdals per entendre la importància del Corpus en la gènesi de la nostra festa actual i de la societat festera del país.  
Del 7 al 21 de febrer, el Born es converteix en la seu del bestiari, compartint aquesta exposició de bestiari històric amb la mostra del bestiari infantil de la ciutat comtal, demostrant que és cert que la imatgeria és ben viva i que aquests 700 anys no són res pel que li espera a les nostres figures festives!
 
Per assistir a totes aquestes exposicions no cal reservar entrada prèvia. Es podran visitar en els horaris habituals del Born CCM. 


Comentaris