EL festival Cruïlla @cruillabcn , el 30è aniversari del @Grup_Mal_Llamp d'Igualada i el festival d'enceses @El_Griu d'Artesa de Lleida. L'agenda carranquera del cap de setmana.

Cap de setmana intens per les diferents seccions del Ball de Diables cerverí, que divendres i dissabte participarà en tres actes arreu del territori català.


Divendres a la nit, per segon any consecutiu l'Aquelarre de Cervera participa en el Festival Cruïlla de Barcelona, oferint un petit tast de la festa cerverina. El Ball de diables cerverí s'encarregarà de realitzar una encesa que servirà com a mostra del que es podrà veure i viure l'últim dissabte d'agost a la capital de la Segarra. Més informacióA Ponent, el dissabte a la tarda, la Colla infantil participarà en un dels actes previs al Festival d'enceses d'Artesa de Lleida, "el Convit de l'Hydra", realitzant un correfoc juntament amb els Diables infantils de Junda, els Diables infantils dels Monjos i els Diablons d’Artesa de Lleida. Més informació Per últim, la Tarasca de Cervera, també dissabte a la tarda - nit participarà en els actes commemoratius del 30è aniversari del Grup Mal Llamp d'Igualada, juntament amb la Víbria Jove d'Igualada, el Drac de Montbuí, el Drac de Canyelles, el Drac Bufut de Masquefa, el Drac de la Llacuuna i el Boc de Can Rosés (les Corts-Barcelona). Més informació

Carranqueres i carranquers, teniu on triar i participar.

Comentaris