El Seminari de cultura popular a les escoles de #Cervera presentarà el projecte "La cultura popular a les escoles de Cervera" al Fòrum Som Cultura Popular

El pròxim diumenge 28 de gener el Seminari de cultura popular a les escoles de Cervera, Agrupació Seny Major i Servei Educatiu de la Segarra (Cervera) presentaran el projecte "La cultura popular a les escoles de Cervera" en el Fòrum d’Educació i  Cultura Popular.



El Fòrum d'Educació i Cultura Popular és fruit d’un procés de reflexió previ, que ha tingut per objectiu revalorar l’important paper que du a terme la cultura popular en l’àmbit educatiu. La voluntat d’aquest procés és crear criteris d’actuació que tinguin en compte aspectes d’interculturalitat, interreligiositat i gènere. A més de reflexions teòriques, també es presentaran bones pràctiques, recerques i projectes dels centres educatius i d’associacions d’àmbit nacional.

El Fòrum d'Educació i Cultura Popular és un dels tres eixos sobre el que girarà la segona edició del "Som Cultura Popular", que del 25 al 28 de gener tindrà lloc a l'edifici Fabra i Coats del barri de Sant Andreu de Barcelona acollirà Els dos eixos restants que  articulen l'edició d'enguany són: el patrimoni cultural immaterial, i els canvis socials associats a la transformació urbana i la gentrificació.

S'han programat més de 170 activitats:  actes de tota mena i tan variats que van des de tallers infantils a la gastronomia passant pels debats i les actuacions, exposicions, presentacions, debats,... Podeu veure i filtrar la programació complerta aquí

En aquest enllaç us podeu descarregar el programa en PDF

Font: http://lameva.barcelona.cat/culturapopular/ca/forumsomculturapopular

Comentaris