Sant Antoni i el #Dimoni ! @actpAurembiaix




Divendres dia 20, nova sessió dels Diàlegs Culturals, en aquest cas centrada en la Festa de Sant Antoni que es celebra aquests dies.

La Festa de Sant Antoni, és una festa amb gran arrelament arreu dels Països Catalans i amb la col·laboració i complicitat de l’Associació Cultural i Recreativa “Els Pagesos” (http://www.elspagesos.cat/) , i dins el programa de la 76ena edició de la Festivitat de Sant Antoni Abat a Lleida, hem programat aquesta sessió que ens aproparà en aquest cas, la celebració de Sant Antoni a Mallorca, un dels punts on té gran arrelament i tradició.

La conferència anirà a càrrec de Pere Joan Martorell, músic tradicional mallorquí i estudiós de la cultura popular i tradicional mallorquina.

Cal esmentar també, que el dissabte dia 21 la música mallorquina també serà present als Tres Tombs de Lleida, amb els Xeremiers de l'Escola de Música Ireneu de Segarra de Palma, que aportaran les músiques tradicionals mallorquines a la festa lleidatana.

El dissabte dia 21, de 18 a 20h, al Centre de Cultura Popular i Tradicional, i organitzat pel Col·lectiu “Ballades a Plaça”, el mateix Pere Joan Martorell impartirà un taller d’Iniciació a la jota i al bolero mallorquins. El taller té un cost d’inscripció de: 5 € que s’han d’abonar el mateix dia del taller. Més informació a: ballslleida@hotmail.com o al facebook de “Ballades a Plaça, Lleida” https://www.facebook.com/Ballades-a-Pla%C3%A7a-Lleida-726461140793404/


Informació facilitada per ACPT Aurembiaix - Lleida, actpaurembiaix@gmail.com

Comentaris