L'#AquelarreCervera 2017, (si us plau) a Cal Racó!




Comunicat dels Diables de Cervera Carranquers

El passat dia 19 de març de 2016 els diables de Cervera Carranquers van dur a terme una assemblea de caire extraordinari, arran de la notícia que l’Aquelarre 2016 es traslladava de situació. 

Aquesta notícia es va comunicar a la reunió que va tenir lloc el dia 7 de març i va ser convocada pel Consell Assessor de l’Aquelarre. La raó del canvi d’ubicació, es deu a les obres que es realitzaran al casc antic, afectant als carrers de St. Domènec i St. Magí. Aquestes obres cal que estiguin acabades durant el 2016, ja que estan subjectes a una subvenció i el seu endarreriment podria suposar la seva pèrdua. Per tant, d’acord amb la Paeria el temps limitat de la seva execució sumat als temes de seguretat provocats per les obres, fa impossible parar i adequar els carrers d’accés a l’espai de Cal Racó, proposta realitzada pels representats del Diables de Cervera Carranquers a la mateixa reunió. 

A l’Assemblea d’aquest passat dissabte es van exposar els diferents fets i opinions, així com la nota de premsa publicada per la Paeria, en la qual es manifestava la seva voluntat de tornar l’Aquelarre al seu lloc habitual (Cal Racó), i l’esborrany del Protocol de l'Aquelarre. Un cop acabada l’Assemblea es va concloure: 

Adaptar-se a un Aquelarre 2016 extraordinàriament diferent (com a conseqüència de les obres que s'estaran executant en els carrers Sant Domènech i Sant Magí durant la celebració de l'Aquelarre, i que segons ens ha manifestat la Paeria, no s'acondicionaran les obres per l'Aquelarre per tal d'evitar un endarreriment en el plaç d'execució de l'obra), sempre i quan, per part de la Paeria existeixi una voluntat clara i per escrit de tornar l'Aquelarre del 2017 en endavant a CAL RACÓ, formalitzada a través de la redacció i aprovació oficial del PROTOCOL DE L'AQUELARRE, per part del Consell Assessor de l'Aquelarre. En el cas, que no es formalitzés aquest document els Diables de Cervera Carranquers no podem garantir la nostra participació a la festa. 


Imatge del Foqueral del 34è Aquelarre de Cervera, agost 2011, extreta de http://www.cerverapaeria.cat/galeria/festes/aquelarre-2011, autor Jordi Prat.

Comentaris