Futbol Sala: Tres tristos #Carranquers

Carranquers - 1
Ciments Tigre - 9

Malauradament, una altra setmana, no podem celebrar la victòria del nostre equip. I mireu que avui els diables blaus anaven tan sobrats que per començar només han posat tres jugadors al camp, els mínims per poder començar el matx.

Tot i que podria semblar temerari ha estat una mena de truc magistral, digne d'en Guardiola,  que ha descentrat totalment a l'equip contrari. Per fer més gran el desconcert al minut 3 els Carranquers han afegit un quart jugador, i fins al minut 6 no ha entrat el porter.  Tot aquest ball d'entrades i corredisses ha fet perdre la noció de l'espai-temps a l'equip rival, i contra tot pronòstic ha estat l'equip Carranquer el que s'ha avançat al marcador en una jugada individual de camp a camp senzillament espectacular.

Deu minuts deprés el Ciments Tigre ha obert la llauna aconseguint el gol de l'empat. Al descans s'ha arribat amb un meritori 3 a 1 en contra, i a partir de la segona part, tot i l'arribada de reforços, les cames dels jugadors han notat el cansament i finalment el partit  ha acabat en un 9 a 1.