Es presenten els recorreguts de la 8a #Hivernal de #BTT de Cervera




Aquest passat diumenge 17 de gener, una setantena de ciclistes, van desafiar un gran fred i van fer la tradicional sortida de les colles de BTT de Cervera, i van presentar els recorreguts de la VIII Hivernal de Cervera, una marxa de btt que enguany es farà el 6 de març del 2016.

La Hivernal constarà de tres circuïts, en què cada ciclista elegirà entre: el més curt, el Popular de 25kms i 450m D+; el mitjà anomenat Estrella, que serà de 40kms i 850m D+; i finalment el més llarg o Xtrem, que constarà de uns 60kms i 1300m D+.

Els circuïts més llargs, que ja s' entenen que al haver més quilometres seran més durs, també s' ha de tenir en conte que s'incrementarà la dificultat tècnica. Com a novetat, a part que cada any es canvia de zona, el circuït curt no serà tant popular com anteriors edicions.

Esperem desde els organizadors, la Penya Ciclista de Cervera i les diferents colles de BTT de Cervera, puguen arribar el gran èxit de l'any passat, que unes 550 persones vam puguer gaudir i disfrutar del nostre entorn més pròxim.

Secció de BTT de la Penya Ciclista Cervera

Comentaris