Innocentada · El 2016 obrirà un nou espai gastronòmic a l'Ereta del Campanar de #Cervera

NOTICIA PUBLICADA AMB MOTIU DEL DIA DELS SANTS INNOCENTS.




Els campaners de Cervera han presentat avui a l'Auditori de Sant Domènec, el que promet ser un nou punt d'atracció turística de la ciutat. Inspirat en projectes com Mayoral Espai d'Art de Verdú, arriba l'Espai Gastronòmic Colí de Maraya, un nou concepte gastronòmic on tots els caps de setmana de l'any maridaran els vitralls del s.XV amb una selecció de productes de la nostra ciutat.

Restauradors de la comarca, acompanyats d'experts en història medieval oferiran degustacions gastronòmiques que es donaran les mans amb els preciosistes vitralls de l'esglèsia de Santa Maria.

Segons declaracions dels campaners, per tal d'assumir els costos del manteniment del campanar fins ara s'encarregaven de l'obertura dels monuments de la ciutat, però el fred i el desgast d'haver d'assumir un gran volum de visitants setmana darrera setmana, va fer adonar a la junta de l'entitat que la millor opció era engegar un nou projecte innovador, especial i de caràcter únic. Hem de remarcar que els campaners van tenir l'assessorament en tot moment del col·lectiu Vitrallada.

El preu del peculiar maridatge serà de 25€ i les places seran limitades, 20 per dia, per tal de garantir un bon servei i una observació adequada dels vitralls. Es poden fer reserves a la web de la Paeria www.cerverapaeria.cat

La Paeria de Cervera col·laborarà en aquest projecte adequant l'ascensor interior de la Paeria, que afegirà una porta a l'alçada de l'ereta del Campanar. Els responsables de la Paeria destaquen que tot i la despesa que hauran d'assumir, serà inferior al que costa, per exemple el lloguer i manteniment del tobogan de gel.

Comentaris