Una vuitantena de col·lectius inscrits per participar en la Mostra 'SOM CULTURA POPULAR'




El període d’inscripcions a la trobada Som Cultura Popular, que tindrà lloc a Sant Andreu -Fabra i Coats i Can Fabra, principalment- del 21 al 24 de gener vinents, va finalitzar el divendres passat, 20 de novembre, superant la vuitantena d’inscripcions. Institucions, federacions, agrupacions i entitats de perfil divers, juntament amb col·lectius investigadors de referència en l’àmbit de l’antropologia i l’etnografia, han fet arribar a l’organització les seves propostes de participació en cadascun dels 15 àmbits d’acció previstos inicialment.

Al llarg de les properes setmanes, l’equip de gestió del Som Cultura Popular confeccionarà el programa d’actes definitiu que serà consultable en aquest mateix web a partir del proper 7 de desembre.

Recordem que fomentar la transversalitat entre els seus participants és un dels objectius principals d’aquesta proposta singular que pretén posar en comú les diverses sensibilitats, realitats i inquietuds d’un sector tan divers com és el de la cultura popular. L’especificitat d’aquesta proposta s’endevina especialment rellevant en àmbits d’actuació clau com són la presentació del Museu Nòmada, elaborat en col·laboració amb el Museu Etnogràfic, un espai habilitat a l’interior de Fabra i Coats que permetrà exposar de manera conjunta i per primera vegada coincident en el temps i en l’espai una vintena d’exposicions de cultura popular de caràcter itinerant.


Informació extreta de http://culturapopular.bcn.cat/ca/noticia/una-vuitantena-de-collectius-shan-inscrit-per-participar-en-la-mostra-del-patrimoni-immaterial-som-cultura-popular

Comentaris