El conegut pallasso #MarcelGros obre la temporada de teatre familiar a #LaXarxaCervera

 


Quan comença el nou curs escolar, l’Associació “La Xarxa – Cervera” que fa possible el teatre familiar a Cervera, es posa mans a l’obra per enllestir l’inici de la temporada. Aquest curs escolar comença amb molta energia, amb el gran pallasso Marcel Gros que farà “paperipècies” per fer riure tant a grans com a petits. 

En Marcel Gros porta tota la vida posant-se el nas vermell i pujant als escenaris. És un dels pallassos més reconeguts de l’escena catalana, i és que més de trenta anys de professió el gran pallasso català aconsegueix dibuixar un somriure constant en el rostre dels espectadors. 

Dades de la representació - La Xarxa a Cervera
  • Espectacle: Paperipècia 
  • Companyia: Marcel Gros 
  • Data: DIUMENGE, 18 D’OCTUBRE DE 2015 
  • Hora: A les 18h 
  • Lloc: Gran Teatre de la Passió de Cervera 
  • Espectacle de pallassos per a petits i grans. 



Sinopsi de l'espectacle

En un lloc de la memòria que, si té nom ara no me’n recordo, hi viu un nen que s'imagina que és un pallasso que embolica els somnis amb paper platejat i viu envoltat de somnis per tot arreu. Somnis de totes formes i colors. Voltant pels somnis fa descobriments inversemblants, viatja per planetes inventats, selves, deserts i mars i es troba amb personatges imaginaris. Troba també uns companys de somnis que són davant seu, a les fosques i l'estan observant tota l'estona. Vol explicar què li passa i no troba les paraules, per això se les inventa o simplement, es comunica amb música, moviments i textures sorprenents ... 

"Paperipècia" és un espectacle" fantabulós"," prataguionitzat" per un "somiàmbul"... 


Informació facilitada per La Xarxa a Cervera, laxarxa.cervera@gmail.com

Comentaris