El Castell de #LaMorana obre les seves portes durant les #JEP2015 · @SomSegarra







Aquest dissabte 10 d’octubre els propietaris del Castell de La Morana van obrir les seves portes al grup de visitants que participaven a les Jornades Europees del Patrimoni 2015 a Torrefeta i Florejacs. 

Per segon any consecutiu, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament s’adheria a aquestes jornades oferint una visita guiada gratuïta, enguany als nuclis de La Morana i Sant Martí de la Morana. 

Una quarentena de persones van conèixer els orígens dels dos pobles gràcies a la història del castell, d’una banda, i d’una torre de vigilància, de l’altra. L’itinerari, de la mà de Camins de Sikarra, va recórrer l’entramat de carrerons que envolten aquests dos espais, i va permetre l’accés a una església i una antiga escola. Tal i com va dir la regidora de turisme i alcaldessa, Núria Magrans, donar a conèixer el patrimoni local permet elevar el nivell d’autoestima de la gent que hi viu, i afavoreix el coneixement entre les diferents persones del municipi. 

A banda de gent de Torrefeta i Florejacs, la visita va comptar amb persones de la comarca, de comarques veïnes i de Barcelona ciutat.


Informació facilitada per l'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs

Imatges: Ajuntament de TiF i Assumpció Aubets

Comentaris