Cervera colecciona #fotografies de 1975 fins a l'actualitat #CMC #ArxiuSegarra




El Centre Municipal de Cultura (CMC) i l’Arxiu Comarcal de la Segarra endeguen un projecte de col·lecció fotogràfica contemporània. 

L’Arxiu disposa d’un fons fotogràfic fins als anys cinquanta i amb les dues històries gràfiques editades pel CMC arriba fins a l’any 1975, però hi ha un buit gran d’imatges des de l’any 1975 fins a l’actualitat. 

Des d’aquestes dues institucions s’ha cregut oportú recopilar aquestes fotografies per posar-les a disposició i facilitar la recerca a tota aquella persona que ho necessiti. 

El projecte pretén recollir fotografies de l’últim quart del segle XX (1975-1999) de tots els àmbits (paisatge, vida privada, patrimoni...). En una primera fase començarà en l’àmbit de la cultura, amb la col·laboració d’entitats, associacions i institucions relacionades amb el lleure, la cultura i les festes. Les fotografies s’aniran recopilant en una base de dades i es documentaran al màxim possible. No es pretén editar en paper, sinó que vol ser un arxiu viu, en constant creixement. 

El material gràfic es recull al Centre Municipal de Cultura de Cervera (carrer Major, 115). Totes aquelles persones interessades podeu passar per l’Arxiu Comarcal o pel CMC i us informaran de com podeu col·laborar. 


Informació i imatge extrets de www.cerverapaeria.cat

Comentaris