Assemblea i 'Trobada de Grups' de la COORDINADORA DE #PASTORETS de Catalunya · 24 d'octubre, SABADELL




El dissabte 24 d'octubre de 2015, a les 10h del matí, tindrà lloc l'Assemblea General extraordinària de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, que anirà seguida, a les 11:15h, de la Trobada de Grups. L’acte es farà al teatre Sant Vicenç (carrer Montllor i Pujal, 103) de Sabadell.

Entre els temes a tractar hi haurà la presentació del Pla de comunicació 2015-2016 dels Pastorets de Catalunya, i de les activitats previstes en el marc del Centenari dels Pastorets de Josep M. Folch i Torres.

La Trobada de Grups estarà dedicada a parlar sobre El vestuari dels Pastorets. Anirà a càrrec d’Amadeu Ferré, creador, dissenyador i realitzador de vestuari teatral.

Paral·lelament, al teatre de la Joventut de la Faràndula de Sabadell (carrer Alfons XIII, 47), la Coordinadora organitza un Taller de narrativa oral escènica, el mateix dia 24 des de les 10h del matí fins a les 18h de la tarda, a càrrec de l’actor, director i guionista Enric Llort. Aquest taller es repetirà el dia 7 de novembre a la Sala Cabanyes de Mataró (La Riera, 110-120).

La Coordinadora engloba 55 grups de Pastorets de tot Catalunya, que mobilitzen 6.000 col·laboradors sense ànim de lucre i ofereixen cada temporada prop de 250 representacions de Pastorets a uns 60.000 espectadors.

Fotografia dels Pastorets de Calaf, extreta de http://anoiadiari.cat/cultura/diumenge-ultima-representacio-dels-pastorets-calaf/

Informació extreta de http://www.tornaveu.cat/article/10822/assemblea-de-la-coordinadora-de-pastorets-i-trobada-de-grups

Comentaris