La #Fira del Gran Boc de l'#AquelarreCervera arriba a la seva 18a edició







La Fira del Gran Boc, ubicada a la Universitat, és una fira esotèrica i alternativa, que incorporada a la festa de l’Aquelarre, des de l’any 1998, vol oferir un espai alternatiu per a tot tipus de públic durant els dies de la festa.

Compta amb l’espai dels patis de la Universitat. El pati gran o principal s’ubica el punt d’informació i botiga de la Festa, un bar i parades de productes naturals, artesans i tèxtil. Un dels patis interiors acull els professionals esotèrics, tarot, quiromància i teràpies alternatives.
La sala de conferències “Mariló Casals” és ubicada al Paranimf de la Universitat i nom en honor a la tarotista, per la seva implicació i aposta per la fira des de la primera edició d’aquesta.

També compta amb espai per als tallers en una de les sales o aules de la Universitat a peu dels patis. També acull espectacles de petit format, rituals i animació.

A la zona exterior de la Universitat (al passeig) se situen les parades gastronòmiques.

PROGRAMACIÓ FIRA DEL GRAN BOC 2015
  • Pati principal: Espai de parades d'artesania, tèxtil i revenda.
  • Pati interior: Espai de món esotèric i teràpies
  • Plaça Universitat: Espai per a parades gastronòmiques
* Espectacles familiars, animacions, demostracions i música en viu al pati principal.

La Fira acollirà, per aquesta edició de l'Aquelarre un centenar de paradistes i professionals.

Un any més obrirem les portes de la Universitat a tots els visitants i cerverins que vulguin viure una altra faceta de la festa i compartir una experiència inoblidable i única a Catalunya.

DISSABTE 29 D'AGOST
  • 17.00h Obertura de la Fira del Gran Boc. Pati Principal de la Universitat de Cervera.
  • 17.30h Inauguració: Ritual d'inici de la Fira del Gran Boc, a càrrec d'Elvira Freire. Tots junts participarem en un ritual de prosperitat, en el que convocarem les energies positives per tal que les coses ens siguin favorables. Tots els participants s'emportaran el llorer que ritualitzarem.
  • 18.00h "Preparar-se per a un bon morir implica viure amb plenitud, i a l'inrevés", a càrrec de Josep Maria Fericgla. Morir és un canvi profund de percepció pel que hem d'estar preparats. No hi ha diferència entre la vida i el trànsit, ja que cada un de nosaltres mort igual que ha viscut. La millor manera de preparar-se per tenir una bona mort és tenir una bona vida, una vida valenta, una vida amb integritat. Una xerrada de la mà de l'antropòleg Josep Maria Fericgla, un referent dins del seu àmbit.
  • 18.30h "Ho'oponopono", ritual hawaià del perdó. amb de l'Escola Mariló Casals. El Ho'oponopono és una ancestral tècnica hawaiana que ens ensenya, amb quatre senzills passos, com esborrar els records negatius i triar els pensaments i situacions que necessitem.
  • 19.00h "Històries dels oracles", a càrrec de M. del Mar Tort. Saps que al segle XVII la quiromància s'estudiava a les universitats d'Alemanya?. I que 2000 a C les tribus celtes utilitzaven els cristalls per l'endevinació? En aquesta conferència explicarem curiositats i els paràmetres que els uneixen.
  • 20.00h "Tarot per principiants" amb de l'Escola Mariló Casals. En aquest taller aprendràs les nocions bàsiques del tarot, com funciona, quina metodologia utilitza, els significats clau de cada carta i dues lectures per que puguis practicar.
  • 21.00h "Hipnosis col·lectiva", a càrrec de Vicenç Vallès. Trobada de relaxació profunda i hipnosis per a tots aquells que vulguin descobrir l'immens poder de la ment.
  • 24.00h "Nit d'experiències paranormals", a càrrec de Sílvia Tresseras i Carlos Cabaño investigadors de fenòmens paranormals , acompanyats per Imma del Destí sensitiva. Prepara't per una nit apassionant on podràs viure en viu i en directe realitzar un seguit d'experiments paranormals.
  • 24.00h Concert "Surprise".
DIUMENGE 30 D'AGOST
  • 18.00h "Llocs sagrats. Montserrat lloc sagrat i profà", a càrrec de Bartolomé Bioqué. Montserrat és un lloc de poder I les seves influències actuen sobre l'ésser humà. Descobreix com en aquesta xerrada.
  • 18:00h Taller "Terra i Cel", a càrrec de Miquel Vallès. En aquest taller entrarem de ple en el reconeixement del subtil, amb l'objectiu de pujar la nostra tassa vibratòria, bàsica per al benestar en el quotidià.
  • 19.00h Especial eleccions 27S. Com són els candidats i qui te més possibilitats de guanyar. Anàlisi dels candidats a la Generalitat de Catalunya. Analitzarem la seva signatura, el seu llenguatge no verbal. I mirarem com els hi anirà les eleccions amb l'astrologia i el tarot. Maria del Mar Tort, Astrologia; Montserrat Valldeperez, Tarot; Jaume Guasch, Grafologia; Xavier Tort, Llenguatge corporal
*Els tallers tindran una capacitat d'unes 20 persones aproximadament.


Informació extreta de http://www.aquelarre.cat/fira-gran-boc.php

Comentaris