Nou èxit de La Segarrenca en la Gala per a la Igualtat · #valsunpotosi










El passat dissabte 20 de juny, La Segarrenca va organitzar la quarta edició de la gala Vals un Potosí, l’escala en hi-fi concurs per a la igualtat, als patis de la Universitat de Cervera. Les més de 500 persones que van assistir-hi de públic van poder gaudir d'una gala per a la igualtat de les que no s'obliden, amb més actuacions que mai, i amb un equip de presentadors de primera línia, Noèlia Solé i Toni Ortiz, que van donar el tret de sortida a la gala amb la cançó Time to say goodbye de Sara Brightman i Andrea Bocelli. També es va comptar amb un jurat, format per Gemma Llort, Òscar Marsinyach i Jaume Miret que, en clau d’humor, van fer les seves valoracions des del mateix escenari.

La gala va comptar amb 15 actuacions de luxe –rècord d’actuacions que ha tingut mai l’escala en hi-fi– que van permetre fer aparèixer en un mateix escenari personatges com Lucrecia, David Bowie o Peret, grups com The Mamzelles o duets com el que van fer Alejandro Sanz i Shakira. Tampoc van faltar-hi els premis, tot cedits per diferents establiments que van col·laborar amb productes, sobretot, de proximitat. Els afortunats van ser el Casal de Gent Gran de Cervera que va guanyar un accèssit per la seva gran actuació de l’explosiva cançó Bomba de King África; el grup No som de plàstic es va estrenar amb la cançó Jardí de roses de The Mamzelles i va guanyar el premi a la millor posada en escena; el grup de joves Waves van guanyar el premi a la millor interpretació amb la cançó All about that bass de Meghan Trainor; i, finalment, la barcelonina Gusi Pildorilla es va emportar el premi a la cançó que es va moure més per la igualtat amb la cançó Suéltalo que forma part de la banda sonora de la pel·lícula Frozen.

La gala també va tenir espais per a la denúncia i la reivindicació perquè no oblidem que, Vals un potosí, és una gala anual que pretén fer festa en un context de lluita per assolir la igualtat entre les persones. 


Informació facilitada per La Segarrenca, lasegarrenca@gmail.com

Comentaris