VI FORÈS POESIA I MÚSICA · Dissabte 6 de juny de 2015




Ja tenim aquí la sisena edició del Forès poesia i música amb un programa farcit de grans propostes poètiques i musicals d’arreu dels països catalans.

El VI Forès poesia i música obrirà les portes amb el recital poètic de dos poetes ben propers: Enriqueta Moix, poetessa montblanquina, i Adrià Targa, poeta tarragoní. Al migdia, hi haurà l’acte Forès a Màrius Sampere amb la participació dels poetes Lala Blay, Núria Martínez, Jordi Valls i el mateix homenatjat Màrius Sampere. Al llarg del matí hi serà present la tercera trobada de punts de llibre a Forès organitzada per l’Associació literària l’Escarritx de Montblanc.

Després de dinar Maria del Mar Bonet, acompanyada del guitarrista Borja Penalba, oferirà un recital repassant les cançons més emblemàtiques de la seva llarga trajectòria musical i n’oferirà també alguna d’inèdita. A mitja tarda Paco Prieto, Arturo Gaya i Kike Pellicer homenatjaran Ovidi Montllor amb el seu espectacle Gràcies, Ovidi. I per cloure el certamen, Anna Roig i L’ombre de ton chien ens oferirà l’espectacle Un pas i 10 i un pas que inclourà cançons de tota la seva trajectòria musical.

Satisfets i contents de poder presentar el programa d’aquest VI Forès poesia i música, us convidem a guardar-vos aquesta data a l’agenda i a gaudir de la jornada i de Forès amb nosaltres el proper dissabte 6 de juny!

Per a més informació: http://www.forespoesiaimusica.cat/


Comentaris