Neix la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida




La primera Ruta de la cervesa artesana de Lleida és una iniciativa de Cerveseria Matoll (Belianes), Cerveses Ponent (Seró), La Vella Caravana (Menàrguens) i Cervesa Casa Dalmases (Cervera).

Aquesta ruta, la primera que s’organitza a Catalunya, permet conèixer quatre obradors de les Terres de Lleida i diferents maneres d’elaborar aquesta beguda per part d’aquestes microcerveseries amb caràcter i personalitat pròpia.

Les quatre cerveseries obren les portes als visitants perquè coneguin els seus productes, com es fan, amb quines matèries primeres i quins projectes hi ha darrere de cada ampolla, amb propostes de tastos i maridatges perquè l’activitat sigui tota una experiència. Els obradors oferiran la visita guiada tots els dissabtes de 12 a 2 de la tarda i també en visites concertades. Els visitants disposaran d’un díptic que els cervesers aniran segellant a mesura que els reben. En completar la ruta (i obtenir els quatre segells), el visitant rebrà una gerra de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida.

La informació de la ruta la podeu consultar en aquesta web, i podeu anar obrint boca amb aquest vídeo del projecte:




Us podeu descarregar el díptic de la Ruta per a més informació.


Extret de http://casadalmases.org/

Comentaris