L'Alta Segarra vol formar la seva pròpia colla castellera




L'Alta Segarra és una comarca natural de Catalunya que té bona part dels seus municipis al nord de l'Anoia, però que també n'inclou de la Segarra, el Bages i el Solsonès. La zona comprèn municipis com Sant Martí Sesgueioles, la Molsosa, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Copons, Pinós, els Prats de Rei, Pujalt, Sant Pere Sallavinera o Veciana, però la localitat més important és Calaf.

És justament en aquest municipi, a Calaf, on aquest dissabte se celebrarà la primera reunió informativa per a la creació d'una colla castellera d'aquesta regió, l'Alta Segarra. Sota el títol «Castellers de l'Alta Segarra: somni o realitat?», es començarà a debatre sobre el possible naixement d'una colla a la zona. 

La cita serà dissabte a a partir de dos quarts de sis de la tarda a la Sala d'Actes de Calaf i comptarà amb la presència del president dels Margeners de Guissona i representants dels Sagals d'Osona i els Castellers de Sant Cugat.


Il·lustració d'Arcadio Garcia, extreta de http://unacontramil.blogspot.com.es/

Informació extreta de http://www.naciodigital.cat/delcamp/diaricasteller/noticia/3348/alta/segarra/vol/formar/seva/propia/colla/castellera

Comentaris