11 cors infantils d'arreu de Catalunya uneixen les seves veus a Sant Cugat del Vallès




11 cors infantils d'arreu de Catalunya han cantat aquest diumenge a la plaça de l'Om, en la 48a Trobada de Cors Infantils de Catalunya. La iniciativa, organitzada pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i l'Escola Fusió, ha aplegat prop de 250 cantaires.

A la trobada hi han participat les corals Estrop de Vilanova i la Geltrú, Nova Cervera de Cervera, Xic Estel de Vilassar de Dalt, Escarlet de Calella i Gatzara d'Igualada. També han format part de la iniciativa les corals Sant Esteve de Castellar del Vallès, Petit Estel del Vendrell, les formacions barcelonines Voramar i Gymmusic i les santcugatenques Fusió i la coral de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

La iniciativa ha consistit en una trobada-taller: al matí, els cantaires han preparat les cançons amb un director convidat i a la tarda han interpretat les peces davant del públic de la plaça de l'Om. La presidenta del SCIC, Berta Junqué, ha explicat que aquest format permet a les formacions treballar conjuntament al matí i, després, mostrar els resultats aconseguits.

 Havaneres, cançons africanes i d'arreu d'Europa s'han sentit des de la plaça de l'Om, que ha quedat plena de gom a gom. Junqué ha apuntat que aquesta trobada és una oportunitat per als cantaires, perquè treballen amb directors d'alt nivell i canten en formacions grans.

La 48a Trobada de Cors Infantils de Catalunya ja ha passat per municipis com Cambrils i Barcelona i culminarà el 17 de maig a Cervera. L'actuació a Sant Cugat ha format part del programa del Sant Cugat Experience.

Clica aquí per llegir tot el contingut de la notícia (vídeo i àudios)


Extret de http://www.cugat.cat/noticies/videos/109035

Comentaris