Gaudeix d'un Divendres Sant a Cervera ple de Passió








La Passió de Cervera prepara un Divendres Sant ple a vessar d’activitat:
  • Dia de la Comarca de la Segarra: on tothom que sigui resident de la comarca podrà veure la representació al preu especial de 15 € l’entrada.
  • Mercat de la Passió: amb el suport de la Paeria de Cervera, el Patronat de la Passió organitza un mercat de productes artesanals i d’arrel tradicional en el Passeig Jaume Balmes (situat davant del Gran Teatre de la Passió), aquest mercat vol que sigui una cita específica que de forma continuada els divendres Sant de Passió facin gaudir al visitant d’una activitat que complementi la seva visita a la representació de La Passió de Cervera, en aquest mercat podrem trobar tot de productes de la zona elaborats de forma tradicional i contarà amb més de 20 paradistes.
  • Pack especial Marc Màrquez: el pack turístic que s’ofereix habitualment amb dinar i recorregut turístic per Cervera, aquest dia inclou a més d’una explicació de Cervera i les seves tradicions la visita a l’espai expositiu Marc Màrquez del Museu Comarcal de Cervera.
Realment 75 anys és una data important de commemorar. Per això, el Patronat de la Passió vol celebrar-ho de la millor manera possible i per aquest motiu està immers en una activitat frenètica, perquè a totes aquestes activitats assenyalades cal sumar-hi que l’espectador podrà gaudir de dues exposicions en la recent inaugurada sala d’exposicions del Gran Teatre de la Passió, la exposició permanent: “La Passió Històrica de Catalunya. Teatre, Sentiments i Tradició” i l’exposició temporal cedida per l’Institut del Teatre de Barcelona “Adrià Gual. L’Escenògraf de la Modernitat” que es podrà visitar fins el dia 19 d’abril.




La Passió de Cervera està en immillorables condicions, amb nova direcció artística de Jordi Purtí, nous actors i actrius i un munt d’activitat que la situen en el primer lloc dins del món Passionari de Catalunya, fent-se valer com la Passió més antiga que continua representant-se en el nostre país i com la representant del Patrimoni Cultural i Immaterial de les Passions de Catalunya i Andorra.

Recordeu que podeu comprar les entrades i fer qualsevol consulta tant per telèfon: 608 78 10 12, correu electrònic: info@lapassiodecervera.com o per la pàgina web: www.lapassiodecervera.com

No deixeu escapar l’oportunitat de celebrar aquests 75 anys de La Passió de Cervera els quals no es tornaran a repetir. 


Informació facilitada per premsa@lapassiodecervera.com

Comentaris