'El primer arbre del bosc', el segon disc de BLAUMUT




Blaumut presenta el seu segon treball, El primer arbre del bosc (autoeditat, 2015), que sortirà el pròxim 17 de març. El nou àlbum presenta més profunditat que l'anterior i sonarà per primera vegada en directe a L'Auditori de Barcelona el 26 de març.




Blaumut estrena el segon disc, El primer arbre del bosc (autoeditat, 2015). Després de portar El turista (Picap, 2012) arreu del territori i d0haver-se consolidat com un dels grups de primera línia del panorama català, torna amb aquest nou treball, amb més producció i profunditat que l'anterior.




Des del 17 de febrer ja es pot escoltar el seu primer senzill, que porta per nom el mateix que el disc, "El primer arbre del bosc", i a partir del 17 de març ens conviden a fer un viatge pel bosc i es posa a la venda l'àlbum a les botigues i a través d'internet. Algunes de les cançons que s'hi podran sentir són "El vent que mou el temps" o "Cartes de l'Orient", amb la col·laboració del cor de l'Escolania de Montserrat.


 

Els primers concerts de la gira

De moment ja es poden aconseguir les entrades dels tres primers concerts, que seran el 26 de març a l'Auditori de Barcelona, el 27 de març a l'Auditori de Josep Carreras i l'11 d'abril al Festival Strenes de Girona.




Informació extreta de http://www.enderrock.cat/noticia/10030/primer/arbre/bosc/segon/disc/blaumut

Comentaris