Carnestoltes de Noé

Unes imatges de la comparsa que els diables vàrem fer pel carnestoltes a Cervera. Una arca de les entitats, plena de festa tot i la poca participació que va tenir la cercavila.









Comentaris

Bloc Lo Carranquer ha dit…
Cervera celebra el Carnestoltes
La tradicional Rua del Carnaval de Cervera, que es va celebrar dissabte 14 de febrer, va comptar enguany amb la participació d’Alea Teatre, els Bombollers de Cervera i quatre comparses, a més de la gent disfressada a títol individual que es va afegir a la festa.
Cervera celebra el Carnestoltes

La Rua, que va sortir de la plaça Pius XII, va completar el recorregut habitual i va acabar al pavelló polivalent, on el paer en cap, Ramon Royes, i la regidora de Festes, Elvira Costa, van lliurar els premis a les millors comparses i els aparadors comercials.

Premis:
1r premi (500 €): Els pingüins de secà, comparsa particular.
2n premi (225 €): L’Arca de les entitats, dels Diables de Cervera Carranquers. L’entitat fa donació del premi obtingut al Rebost Solidari de Cervera.
3r premi (150 €): Follets de Secà, de Sound de Secà.
4t premi (125 €): Sanitat i +, comparsa particular.

El Jurat va valorar l’elaboració i originalitat de les disfresses, l’espectacularitat de les carrosses i l’alegria de les comparses en la rua.

Millor aparador: la presidenta de l’Associació de comerciants de Cervera, Montse Roig, va lliurar el premi al millor aparador comercial de la ciutat. El comerç premiat va ser Bernau Herbes.

La festa va finalitzar amb un sopar popular al pavelló polivalent i ball amb discomòbil.

--
Extret de www.cerverapaeria.cat