Premis, beques i borses d’estudis a la recerca 2015




A continuació us relacionem una sèrie de convocatòries d’ajuts, beques i premis que contemplen a les seves bases l’àmbit de l’etnologia, l’antropologia, les humanitats o les ciències socials en general. Obteniu-ne més informació clicant-hi al damunt:

Premis
  • Premi Lluís Carulla. Descripció: Projecte cultural que, dins l’àmbit de la llengua catalana, les arts i/o el pensament, constitueixi una aportació innovadora que contribueixi a l’enfortiment i la modernització de la cultura i la societat catalanes. Dotació:100.000 €. Convoca: Fundació Carulla. Termini: 25 de març de 2015.
  • I Premis de Recerca Jove del Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant. Descripció: Premi al millor treball de recerca de Batxillerat corresponent al curs 2014-2015 de l’alumnat de qualsevol centre de secundària català. Dotació: 300 € i la subscripció com a soci o sòcia del Centre d’Estudis de l’Hospitalet durant 2 anys. Convoca: Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant.  Termini: 31 de març de 2015.
  • 10è. Premi Camí Ral a treballs de recerca de batxillerat sobre el Vallès Oriental 2014-2015. Descripció: Podran concórrer al premi tots els treballs de recerca realitzats per estudiants de batxillerat de qualsevol centre d’ensenyament durant el curs 2014-2015. Àmbit territorial: vallès Oriental. Dotació: Un ordinador portàtil i un lot de llibres. Convoca: Associació Cultural Granollers . Termini: 10 d’abril de 2014.
  • Primer premi d’Investigació  i Assaig Antoni-lluís Carrió i Artigues. Descripció: El Premi d’Investigació i Assaig Antoni-Lluís Carrió i Artigues s’atorgarà cada dos anys al millor treball de recerca i/o assaig, inèdit, que tracti algun aspecte relacionat amb la comarca de la Marina Alta en els camps de les humanitats, les ciències socials, les ciències naturals, etc. Dotació: 2.500 €. Convoca: Institut d’Estudis de la Marina Alta. Termini: 15 de maig de 2015.
  • Premi d’ investigació de Ferreries 2014-2015. Descripcio:Premi al millor treball d’investigació. Àmbit territorial: Ferreries (Menorca) Dotació: 900 € .Convoca: Ajuntament de Ferreries, amb la col·laboració de l’Institut Menorquí d’Estudis. Termini: 1 de juliol de 2015.
Beques
  • 8a Beca d’història local de Sabadell Miquel Carreras. Descripció: Aquesta beca té per objectiu el promoure la investigació de la història de Sabadell. Dotació: 6.000 €. Convoca: Fundació Bosch i Cardellach, Ajuntament de Sabadell i Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Termini: 11 de febrer de 2015.
  • IX Beca de Recerca de La Selva 2015. Descripció: Projecte inèdit de recerca. Àmbit territorial: La Selva. Dotació: 4.000 € bruts. Convoca: Centre d’Estudis Selvatans, Consell Comarcal de la Selva i Arxiu Comarcal de la Selva. Termini: 27 de febrer de 2015. 
Borses d'estudis
  • Borsa d’estudi 18è. Memorial Joan Camps. Descripció: Borsa d’estudi oferta per a la realització de treballs d’història, economia i/o societat sobre Granollers i el seu entorn comarcal. Àmbit territorial: Vallès Oriental. Convoca: Associació Cultural de Granollers, en conveni amb l’Ajuntament de Granollers, a través del Centre d’Estudis de Granollers.Dotació: 5.000 €. Termini: 30 de setembre de 2015.

Comentaris