Solsona organitza una gimcana familiar pel nucli antic i 'el Quarto dels Gegants'

 
 
 
Redescobrir en família alguns dels indrets més interessants i suggestius del nucli antic de Solsona i visitar el Quarto dels Gegants és la proposta de la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme pels dissabtes de les vacances nadalenques, els dies 27 de desembre i 3 de gener a les quatre de la tarda. 
 
Aquesta activitat està pensada per a famílies amb infants de totes les edats a partir de 3 anys. És una gimcana que porta per títol “Coneix Solsona i els seus gegants en família!” i serà dirigida per l’Associació Ithaca, amb experiència en aquest tipus d’activitats. La ruta tindrà una durada d’una hora i quinze minuts amb sortida des de l’Oficina de Turisme (carretera de Bassella, 1) i acabarà al Quarto dels Gegants. Tots els participants tindran un obsequi.  
 
L’objectiu de la gimcana és “començar a programar una oferta ludicoturística per al públic familiar”, segons explica el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Lluís-Xavier Gonzàlez. Hi ha la voluntat de repetir-ho per Setmana Santa. 
 
Per participar-hi no es requereix la inscripció prèvia. El preu és de 4 euros per als adults i 2 euros per als nens a partir de 7 anys. Per a més informació, es pot contactar amb la regidoria de Turisme per telèfon, al 973482310, o bé per correu electrònic a solsonaturisme@ajsolsona.cat
 
Dies: dissabtes 27 de desembre i 3 de gener
Hora: 4 de la tarda
Lloc: Oficina de Turisme de Solsona (ctra. de Bassella, 1)
Preu: 4 euros els adults i 2 euros els nens a partir de 7 anys
 
 
 
 

Comentaris