Innocentada · Nous actors i repartiment per a 'La Passió de Cervera'

NOTICIA PUBLICADA AMB MOTIU DEL DIA DELS SANTS INNOCENTS.




El nou director de La Passió de Cervera, Jordi Purtí, va dur a terme el passat dilluns 15 de desembre una de les seves primeres preses de contacte amb alguns dels actors de la representació dirigint un càsting per al nou repartiment. En l'acte hi van participar una trentena de persones entre nous actors i altres que opten a aconseguir un nou paper (imatge). Purtí va manifestar que, el seu primer any a la direcció de La Passió, es proposa millorar aspectes com la interpretació dels papers, els temps i la mecànica de l'obra. El càsting va servir per conèixer les potencialitats dels actors i la possibilitat que puguin doblar els papers principals (com Pilat o Maria Magdalena) "per poder treballar amb més tranquil·litat".

El Patronat de la Passió de Cervera ja ha començat a preparar la pròxima temporada, en la qual la versió actual de la representació sacra complirà 75 anys. Les funcions creixeran de sis a set per donar resposta a l'augment de públic registrat aquest any, més del 15 per cent respecte al 2013, i se celebraran els dies 1, 8, 15 i 22 de març i 3, 12 i 19 d'abril. A més, seran totes en català.

Ja es poden comprar entrades anticipades, amb una oferta especial de 250 entrades a meitat de preu, 11 euros, fins a finals d'any trucant al telèfon 608 78 10 12.


Informació extreta de http://www.lleida.com/noticia_canal/casting-de-la-passio-de-cervera-nous-actors-i-repartiment

Imatge extreta de https://www.facebook.com/MercatRomaIesso/photos_stream?ref=page_internal

Comentaris