Darrers dies per votar la millor iniciativa original i innovadora del bestiari festiu

 


Amb l’objectiu d’esdevindre una festa de referència en el món del bestiari festiu de Catalunya i en un futur proper un referent a nivell europeu, neix el Festivitas Bestiarum que es celebrarà el proper 29 de novembre de la mà de l’Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. En la primera Nit de del Festivitas Bestiarium que tindrà lloc al Born CC, es vol premiar diverses iniciatives.

Fins el mateix dia 29 de novembre al migdia, podeu votar la millor iniciativa original i innovadora a través de la Pàgina de Facebook de l’Agrupació del Bestiari Festiu de Catalunya.

El jurat, reunit el passat dijous 13 de novembre, va escollir tres finalistes per a la categoria de Millor Iniciativa Original i Innovadora, a partir dels projectes presentats per les entitats federades:
  1. Escaldàrium de Caldes de Montbui
  2. Festival d’Enceses d’Artesa de Lleida
  3. Dia del Mamut Venux de Sant Vicenç dels Horts
Pots accedir al formulari per a votar prement en aquest enllaç: https://www.facebook.com/pages/Agrupaci%C3%B3-de-Bestiari-Festiu-i-Popular-de-Catalunya/278932845500766?sk=app_174885526037185

A banda d’aquesta categoria, el jurat ha escollit un finalista per al millor projecte estratègic i la millor iniciativa de conservació i recuperació de tradicions. També rebran el reconeixement BEST un personatge de la societat, una empresa, una associació i un mitjà de comunicació o programa.


Informació extreta de http://festivitasbestiarum.cat/

Comentaris