Canvis i novetats en la nova temporada de LA PASSIÓ DE CERVERA




Les actrius i actors de La Passió de Cervera ja han començat a preparar la nova temporada. L’any 2015 s’espera farcit de canvis i novetats amb l'objectiu d’estrènyer vincles amb la ciutat i donar resposta a l'augment de públic, que va créixer en més d'un 15% d'espectadors la temporada passada.
  
La sensibilització amb la cultura i l’aposta seriosa de país ha portat el Patronat de La Passió a augmentar el nombre de representacions; es passarà de 6 a 7 representacions, totes en llengua catalana. Com cada any, les representacions tindran lloc entre el mes de març i abril, concretament els dies 1, 8, 15 i 22 de març i el 3, 12 i 19 d'abril.

La renovació de la dramatúrgia de l'espectacle és un altre dels canvis destacables per a aquest nou període; un cop d’efecte substancial, amb canvis a escena i cares noves i conegudes. De moment ningú de la Junta ha volgut revelar que es porta entre mans, però el que sí que es pot avançar és el cop d’efecte publicitari del nou cartell, que se’ns presenta com una conjunció escenogràfica de les pròpies representacions en un element vertebrador del seu conjunt: la crucifixió de Jesús. Els diferents personatges s'uneixen en una sola imatge, tot expressant la riquesa visual i el ritme trepidant que distingeixen aquesta tradició i converteixen l'espectacle en el referent històric de les Passions a Catalunya. El cartell s’ha de visualitzar de prop per copsar totes les imatges i detalls, però també de lluny, ja que recull l’efecte visual de conjunt que li dóna riquesa i realisme a tot el text teatral que hom podrà veure i viure durant les funcions.

El president del Patronat de la Passió, Xavier Cañabate, assenyala que el dissenyador del cartell, Xavi Miret, ha sabut copsar el sentiment propi de tots els col·laboradors d'aquest l'espectacle d’arrel tradicional, que es remunta a més de 500 anys a la ciutat de Cervera.  

Les entrades per a l’espectacle ja es poden adquirir a un preu d’11 €, en oferta especial a meitat de preu. Tothom que ja tingui programada l'assistència a l’espectacle pot fer un molt bon estalvi i un gran regal per als seus familiars i amics. Aquesta oferta està limitada a 250 entrades. Es poden adquirir fins a finals d’any trucant al telèfon 608 78 10 12.

Per a més informació: http://www.lapassiodecervera.com/


Informació extreta de www.cerverapaeria.cat

Comentaris