L'Associació Alba inicia el nou servei de neteja de làpides a cementiris de l'Urgell i la Segarra




Coincidint amb la proximitat de la festa de Tots Sants, que se celebra demà dissabte 1 de novembre, l'Associació Alba de Tàrrega, que atén a persones amb especials dificultats, ha posat en marxa un nou servei especialitzat en la neteja i manteniment de làpides, sepulcres i panteons de particulars a cementiris de l'Urgell i la Segarra. L'activitat s'ha iniciat aquesta setmana però el servei s'oferirà durant tot l'any. L'entitat ha format en els darrers mesos dos dels seus usuaris usuaris, el Ioan i  el Sisco, en tècniques de neteja específiques per pedra i marbre per poder realitzar aquesta activitat. 

Per un preu de 18 euros, el servei ofereix als clients la recollida de claus a domicili en cas de làpides amb protecció, la neteja, el manteniment de les mateixes, i l'enviament de fotografies per veure l'abans i el després de la feina. A més, s'ofereixen serveis complementaris de decoració com flors naturals i artificials, espelmes, marcs de fotos, entre d'altres. 

La coordinadora del Centre de Treball d'Alba, Antonia Rodríguez, explica que "en només una setmana cinc famílies ja han contractat el servei perquè netegem un total de 8 làpides del cementiri de Tàrrega durant aquesta setmana, a més d'altres s'han posat en contacte amb nosaltres per demanar informació"

Aquesta activitat s'està duent a terme en altres poblacions catalanes amb èxit i l'Associació Alba espera que també tingui bona acollida entre la població de l'Urgell i la Segarra. Els interessats en el servei poden contactar a través de correu electrònic: arodriguez@aalba.cat o per telèfon: 610 401 312 (Antonia).

L'Associació Alba va néixer fa 39 anys i atén 234 persones amb especials dificultats de les comarques de l'Urgell i la Segarra. Aquest nou servei s'ha creat davant la davallada d'altres feines i clients per l'actual context de crisi econòmica. 


Imatge extreta de http://www.aalba.cat/

Informació extreta de http://www.comarquesdeponent.com/urgell/tarrega/item/10627-l-associaci%C3%B3-alba-inicia-el-nou-servei-de-neteja-de-l%C3%A0pides-a-cementiris-de-l-urgell-i-la-segarra

Comentaris