El títol de Moto3 es decidirà a Xest




Una carrera apassionant de Moto3 ™ al Advance de Malàisia Gran Premi Shell ha vist Efrén Vázquez emportar-se la victòria, amb Jack Miller i Alex Rins també al podi. Àlex Márquez ha estat cinquè i el títol es decidirà entre ell i Miller el proper 9 de novembre al circuit de Xest, al Gran Premi de la Comunitat Valenciana. 

Així queda el campionat:
  1. Àlex Márquez (Honda) 262 punts
  2. Jack Miller (KTM) 251
  3. Àlex Rins (Honda) 226
  4. Efren Vázquez (Honda) 212
  5. Romano Fenati (KTM) 174

Per a més informació: http://www.motogp.com/


Imatge extreta de https://www.ticketea.com/entradas-gran-premio-generali-de-la-comunitat-valenciana/

Comentaris

Bloc Lo Carranquer ha dit…
MOTOCICLISME - MOTO3
Miller acaba segon a Sepang i el títol de Moto3 es decidirà a València

La cursa de Malàisia l'ha guanyat Efren Vázquez, seguit de Miller i de Rins. Àlex Márquez acaba cinquè després de diversos xocs amb l'australià

NURIA GARCÍA Barcelona | Actualitzada el 26/10/2014 06:51

La categoria petita sempre és emocionant. Sempre són curses en grup en què no se sap qui guanya la cursa fins a l'última volta o fins i tot l'últim revolt. Àlex Márquez tenia la primera oportunitat aquest diumenge de ser campió del món de Moto3, però Jack Miller, el seu rival en la lluita pel títol, ha aconseguit endarrerir el títol i, per tant, a València els dos es jugaran el campionat.

La cursa l'ha guanyat Efrén Vázquez, seguit de Miller i d'Álex Rins. Márquez ha estat cinquè i, per tant, a València serà campió del món si puja al podi, faci el que faci Miller, o si no, si el català acaba la cursa per davant de l'australià.

A la sortida els pilots del davant han mantingut les seves posicions i, tot i que Àlex Márquez, que arrencava cinquè, ha perdut una posició en les primeres voltes, ràpidament s'ha situat tercer, darrere de Miller i Vázquez. Però quan Àlex Márquez s'ha situat en el grup capdavanter, Miller ha començat a 'jugar' la seva estratègia. L'australià, que volia guanyar per evitar que el català fos campió a Malàisia, s'ha defensat amb ungles i dents dels atacs del petit dels Márquez. Els dos, quan lluitaven per la primera posició, s'han arribat a tocar en sis ocasions: cinc a la primera frenada del circuit i una més en el novè revolt.

Les opcions de Miller passaven per fer que hi hagués un gran grup i per això, des de la primera posició, ha ralentitzat el ritme de la cursa. Així, tot i que a mitja cursa s'ha separat un grup de quatre pilots al davant, al final el grup ha estat més nombrós i vuit pilots han arribat junts amb l'última volta.

Efrén Vázquez, al final, ha estat el més llest de tots i, aprofitant el rebuf, ha aconseguit la primera posició. Miller ha acabat segon, seguit d'Álex Rins mentre que Àlex Márquez ha estat cinquè. I és que en l'últim pas per línia de meta abans de la bandera de quadres, Márquez ha intentat situar-se primer, però Miller ha tornat a tocar-lo i s'ha hagut d'obrir. El català ha perdut la primera posició i ha caigut fins a la quarta i ja no ha pogut remuntar.

--
http://www.ara.cat/esports/motor/Miller-titol-Moto3-decidira-Valencia_0_1237076468.html
Bloc Lo Carranquer ha dit…
GP DE MALAISIA | MOTO3
Miller, segundo, consigue evitar coronación de Márquez
La carrera la ganó Efrén Vázquez mientras que el líder del Mundial sólo pudo ser quinto tras una competición marcada por la polémica.

Mela Chércoles

Sepang
26 de octubre de 2014 7:22h

Miller, segundo, consigue evitar coronación de Márquez Ampliar Carrera muy disputada y polémica la de Moto3 en Sepang. | Lai Seng Sin

A río revuelto, ha llegado Efrén Vázquez a la última curva y se ha llevado una carrera de Moto3 marcada por la tensión, en la que Jack Miller ha estado pilotando aparentemente con dos objetivos: ganar y sacar a Álex Márquez de la pista. Vázquez tomó la delantera y se formó un grupo que enseguida reunió a todos los favoritos, y Miller pasó a tomar la delantera: Miller, Vázquez, Márquez, Viñales, McPhee, Kent, y llegando desde atrás Alex Rins se incorporó al grupo en la cuarta vuelta.

Desde ese momento, los tres españoles y Miller se destacaron del resto, y muy pronto comenzó la actuación del australiano, que aunque llevó la voz cantante también vio como Vázquez, aprovechando su velocidad punta, y Rins se asomaban a la cabeza. Su respuesta era inmediata, buscando la primera posición, pero cuando el que se asomaba al primer puesto, a final de recta, o en el ángulo de la curva nueve, era Márquez, Miller buscaba claramente el contacto con él, frenando por encima del límite y sacándolo de la trazada. Hasta en seis ocasiones lo hizo. A final de carrera Márquez le replicó con una maniobra similar, sin tocar, pero menos agresiva que las suyas.

Estos manejos de Miller permitieron la llegada de nuevos elementos que a mitad de carrera se había descolgado, como McPhee, que terminó cayéndose, o Kent, que terminó jugando un papel decisivo. En el último paso por meta, Miller repitió la maniobra y sacó a Márquez de la trazada, dejándolo quinto, con Kent por delante de él, y el inglés se dedicó a frenarle y estorbarle, haciendo imposible que pudiera contactar con el trío de cabeza: Miller, Rins y Vázquez.

En la última curva, Rins atacó con una dura maniobra, un movimiento de última curva, y le ganó la posición a Miller, pero Vázquez se le coló por dentro y se puso primero, enfilando la recta en cabeza para anotarse su segunda victoria del año. Rins tuvo un problema abriendo y Miller le superó por aceleración para ser segundo. Con Rins tercero y Kent cuarto, la llegada de Márquez en quinta posición permitía a Miller recortarle nueve puntos. Márquez y Miller se jugarán el título en Valencia: les separan nueve puntos.

Dirección de Carrera no va a actuar de oficio, pero el equipo de Emilio Alzamora va a presentar una reclamación contra Miller.

Masbou fue sexto, por delante de Antonelli, Kornfeil, Hanika y Bastianini, y a continuación llegaron Juanfran Guevara y Jorge Navarro. Isaac Viñales se cayó.

--
http://motor.as.com/motor/2014/10/26/motociclismo/1414276792_769722.html