Vídeos del Jordi Pons del Divendres d'Aquelarre





Jordi Pons ens ofereix tot un seguit de vídeos de les actuacions aquest divendres al bell mig de la plaça Major del grup de percussió Band Tokades i dels Diables de Cervera Carranquers amb el seu drac Lo Carranco Bilandó.

A disfrutar-los!















Us deixem amb aquesta nota de premsa de l'organització sobre el desenvolupament d'aquesta jornada:


CREMADES LES PRIMERES CARRETILLES DE L’AQUELARRE

Ahir divendres a la nit va començar oficialment la festa de l’Aquelarre de Cervera. Com fa ja disset anys, l’Aquelarre es va estendre a tot el cap de setmana incloient divendres a la nit a la Plaça Major i dissabte i diumenge amb la Fira del Gran Boc, degut a la gran afluència de públic que cada any aplegava la festa. En els primers anys la festa a la Plaça, un concert rock, era de pagament, però després de dos anys es van incloure els correfocs i espectacles de manera que es va obrir, fent-ho gratuït com tots els actes de la festa.

Aquest any no hi ha faltat un públic amb moltes ganes de gresca. La música que ha acompanyat la festa des de les 12 de la nit i fins les 6 de la matinada ha estat de la mà dels grups Germà Negre, Orxata i DJ Campi qui Pugui. També el grup femení de percussió “BandTokades” van obsequiar al públic amb mes ritme. L’espectacle “Retorn-Up” va fer ballar a tots els assistents i amb gran interactuació amb el públic.

El grup de diables Carranquers van cremar de valent i van oferir al públic un correfoc de mitja hora de durada, on alternava els balls dels diables i masses amb els balls del drac de la colla “Lo Carranco” al so dels tabals i de les gralles. El correfoc va finalitzar amb l’encesa del campanar, un campanar que no s’encenia per l’Aquelarre des de feia deu anys. 

(...)


Nota de premsa facilitada per comunicacio@aquelarre.cat


Comentaris