Ja a la venda les ENTRADES del Concurs de Castells per a la primera jornada a Tarragona (dissabte 4 d'octubre)

  


El Concurs de Castells, des d'aquest any, es desenvolupa en tres dies, i tindrà lloc els dies 28 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra i els dies 4 i 5 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

En l'edició del 2014 hi participaran 42 colles: 12 colles el diumenge 28 de setembre, 18 el dissabte 4 d'octubre i 12 el diumenge 5 d'octubre. En funció de la seva posició al Rànquing Estrella, un índex classificatori que avalua les millors actuacions de les colles des de l'1 de setembre de l'any anterior al Concurs fins al 31 d'agost de l'any de la competició. Les colles classificades entre les posicions 42 i 31 actuaran a Torredembrra, les classificades entre els llocs 30 i 13 actuaran dissabte i les 12 primeres ho faran el darrer diumenge.

Avui dilluns 28 de juliol a les 9 del matí s'han posat a la venda les entrades per a la jornada del dissabte 4 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça. Les entrades costen 5 € i es pode adquirir a través de les pàgines següents:
Les entrades per a la jornada de diumenge 5 d'octubre, que costaran 12 €, es posaran a la venda el dilluns 8 de setembre a través de les mateixies pàgines. 

L'accés a la jornada del 28 de setembre a la plaça del Castell de Torredembarra és lliure i, per tant, no requereix cap tipus d'entrada o invitació.


Fotografia feta per Rafael López-Monné, extreta de http://blogs.descobrir.cat/vistes/2012/10/05/obsessionats-per-alcar-se/



Informació extreta de http://www.concursdecastells.cat/

Comentaris