Els Geganters de Cervera, a l'APLEC INTERNACIONAL d’Adifolk a Timisoara




Enguany l’Associació per la Difusió del Folklore organitza el seu 27è Aplec Internacional a la ciutat romanesa de Timisoara. Serà del 8 al 10 d’agost, i s'hi faran exhibicions i espectacles de carrer per difondre el nostre folklore i despertar interès per la cultura catalana d’arrel. A més, seguint l’esperit d’intercanvi cultural de l’aplec, diverses entitats locals de música i dansa hi faran d’amfitriones.

Un total de vint-i-dues entitats de tots els àmbits de cultura popular participaran a l’Aplec, com ara els Geganters de Cervera. Una vegada més la cobla oficial de la trobada serà la formació Volta Món, una agrupació que només s’uneix per fer concerts a l’estranger.




Adifolk és una entitat sense ànim de lucre nascuda per fomentar i dinamitzar el folklore i la cultura popular catalanes i alhora potenciar l’intercanvi amb més cultures del món. Cada any, d’ençà del 1988, organitza l’aplec internacional en una ciutat europea diferent, amb l’objectiu de fer un tast de les nostres danses, músiques, imatgeria, tradicions i més expressions festives d’arrel.



Informació extreta de http://culturapopular.bcn.cat/ca/noticies/aplec-internacional-dadifolk-a-timisoara

Comentaris