S'estrena 'TOC DE VERMUT', la secció del programa "Quarts de 9" (Televisió de Catalunya) dedicada a les festes populars




En l'estrena de la nova temporada, el magazín "Quarts de 9" (Televisió de Catalunya), presentat per Elisabet Carnicé i Biel Duran, reviurà la diada de Sant Joan a Valls acompanyat de dos joves membres de les colles de la ciutat: el Marc, de la Colla Vella, i el Jaume, de la Colla Joves. A través d'un seguiment personal d'aquests dos castellers, el programa recollirà totes les emocions d'una actuació en una de les places de més tradició castellera. Les noves generacions continuen vivint amb la mateixa intensitat l'essència de les diades al bressol casteller. 

Biel Duran estrenarà (minut 14:25 del vídeo) una nova secció del programa, 'Toc de vermut', dedicada a divulgar les festes populars que conviuen amb les actuacions castelleres i a viure-les en primera persona. Aquest divendres veurem com el Biel participa en els coneguts salts de plens de la Patum de Berga

I per engegar una temporada castellera que es presenta més atractiva que mai, "Quarts de nou" també celebrarà una fita històrica: el castell 3 de 9 número mil, amb entrevistes a alguns dels protagonistes d'aquesta construcció al llarg de la història.


Informació extreta de http://www.tv3.cat/quartsdenou
 

Comentaris