El Paer en cap avança algunes de les novetats de l'Aquelarre 2014

 


Enguany l'Aquelarre de Cervera aposta per un inici espectacular a la Universitat, segons avança el paer en cap i regidor de la festa, Ramon Royes, a la pàgina web de la Paeria de Cervera.

Ramon Royes manifesta que l’Encesa de la Universitat és un moment màgic, l’inici de la festa de l’Aquelarre, en què tothom està a l’expectativa per començar un dels esdeveniments de cultura popular més importants del nostre país. Per aquest motiu ha encarregat a la direcció artística un espectacle especial i potent. La plaça Universitat remodelada ofereix un nou ventall de possibilitats per a la festa, ja que permetrà una visió molt més àmplia i espectacular de l’edifici. 

L’Encesa de la Universitat és un gran espectacle pirotècnic que tindrà lloc el dissabte 30 d’agost a les 23 hores. L’Encesa és prèvia a la cercavila de tots els elements de cultura popular, que va de la plaça Universitat a la plaça de Cal Racó, on tenen lloc els tres actes de l’Espectacle. 

Altres novetats per a l’edició d’aquest any són que es potencia el correfoc de la baixada de la Universitat i que es torna a obrir l’Espai Rock, al passeig del Portalet. 

Tot i aquestes novetats, el pressupost de la festa es redueix, seguint la línea de l’Equip de Govern d’optimitzar al màxim els recursos i procurar ampliar i millorar la festa i a la vegada reduir l’aportació de fons propis de la Paeria. 

La 37a edició de l’Aquelarre se celebrarà els dies 29, 30 i 31 d’agost. 


Encesa Universitat Aquelarre 2013, foto Jordi Prat

Informació extreta de http://www.cerverapaeria.cat/noticies-ca/l2019aquelarre-2014-potenciara-l2019encesa-de-la-universitat-i-la-sortida-de-la-cercavila

Comentaris