El Ball de Sant Miquel i Diables de LA RIERA DE GAIÀ i el Drac de Santa Margarida celebren la seva festa el proper 5 de juliol




Si teniu ganes de gresca i no podeu esperar més, el Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera i el Drac de Santa Margarida, celebren el dia 5 de juliol la festa de la colla. Diables, bèsties, activitats i música ens acompanyaran durant tota la vetllada per anticipar-nos l'arribada de la nostra Festa Major.

A 2/4 de 6 iniciarem les activitats amb la tradicional capta pels carrers del poble, amb inici i fi a la pista de les escoles velles tot guarnit amb música ambient.

A les 21h us esperem al correfoc amb el Drac de Santa Margarida de la Riera, el Drac de Sant Roc de Tarragona i les colles de Diables de Vila-seca i Diables de La Ràpita. L'inici del correfoc serà a la plaça Major i pujarem pel carrer Major, Sant Antoni i Sant Joan.

Tot seguit i després de fer gana amb tanta pólvora, us oferim un sopar popular amb pa amb tomàquet i embotit a la pista. Tots aquells que vulgueu sopar amb bona companyia podeu adquirir els tiquets a un preu de 5 euros, a la Merceria Montse, a Kiwifruits i a Cal Lluís, fins al 2 de juliol.

I com que una festa no ho seria sense música, després de sopar podrem gaudir d'un concert amb Les Filomenes, i a continuació Dj Pele i Dj Industry fins a la matinada.

De veritat us quedareu a casa? Nosaltres segur que no. Foc i festa!


Informació extreta de http://www.balldediables.cat/

Comentaris