Cervera del Maestrat retorna aquest cap de setmana a l'Edat Mitjana amb la II TROBADA DE DRACS I BÈSTIES DE FOC




Cervera del Maestrat (el Baix Maestrat, País Valencià) viatjarà aquest cap de setmana a l'Edat Mitjana amb la II Trobada de Dracs i Bèsties de Foc, que aprofundirà en els orígens del municipi. L'inici serà demà, a les 11 del matí, amb l'obertura del mercat medieval i les atraccions per a nens per donar pas a dues jornades intenses i plenes d'actes.

Els visitants podran contemplar les figures a partir de dos quarts de 8 del vespre, amb les bèsties convidades d'altres municipis -entre les que es compta Lo Carranco Bilandó, el drac dels Diables de Cervera Carranquers-. Aquestes realitzaran la desfilada a la nit, que finalitzarà a la plaça del Maestrat, on s'executaran seu ball ancestral. La vetllada conclourà amb un espectacle d'ombres, llums i foc a les muralles del castell. El públic ho podrà contemplar des de la zona annexa al poliesportiu.

Un sopar de germanor al pavelló i l'actuació del grup de folk Tres Fan Ball seran altres actes de la vetllada festiva.

Diumenge també es podrà gaudir d'una cavalcada i de l'exposició dels participants. A més, per als que vulguin quedar-se a dinar al municipi, els restaurants oferiran menús especials a base de garrofa, el producte estrella local.

Els 62 estands del mercat oferiran tot tipus d'articles artesanals i autòctons, on brillarà el vi, la producció s'ha tornat a reprendre. També s'organitzaran visites guiades per conèixer la localitat.




Informació extreta de http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/comarcas/cervera-regresa-edad-media-dragones-fuego-mercado_882041.html

Comentaris