8 de 8 de MARC MÁRQUEZ a l'històric traçat d'Assen




Nova victòria, i ja en van 8 de consecutives, de Marc Márquez al campionat del món de MotoGP: Qatar, Austin, Argentina, Jerez, Le Mans, Mugello, Barcelona i, finalment, Assen, la 'catedral' del motociclisme mundial. Es diu aviat!

Amb la victòria d'avui el 93 iguala el rècord del mític pilot italià Giacomo Agostini, que va guanyar les vuit primeres proves d'una tirada al Mundial de 1971.

Classificació de la cursa 
  1. Marc MÁRQUEZ - Repsol Honda Team - 43'29.954 
  2. Andrea DOVIZIOSO - Ducati Team +6.714 
  3. Dani PEDROSA - Repsol Honda Team +10.791 
  4. Aleix ESPARGARÓ - NGM Forward Racing +19.199 
  5. Valentino ROSSI - Movistar Yamaha MotoGP +25.813 
  6. Andrea IANNONE - Pramac Racing Ducati +29.003 
  7. Álvaro BAUTISTA - GO&FUN Honda Gresini +30.882 
  8. Bradley SMITH - Monster Yamaha Tech 3 +30.985 
  9. Cal CRUTCHLOW - Ducati Team +44.031 
  10. Stefan BRADL - LCR Honda MotoGP +48.662 
Classificació del campionat
  1. Marc MÁRQUEZ - Honda - 200
  2. Valentino ROSSI - Yamaha - 128
  3. Dani PEDROSA - Honda - 128
  4. Andrea DOVIZIOSO - Ducati - 91
  5. Jorge LORENZO - Yamaha - 81
  6. Aleix ESPARGARÓ - Forward Yamaha - 67
  7. Pol ESPARGARÓ - Yamaha - 58
  8. Stefan BRADL - Honda - 56
  9. Andrea IANNONE - Ducati - 51
  10. Bradley SMITH - Yamaha - 48
    El primer lloc del Marc, afegit a la victòria també del seu germà Àlex aquest matí en la categoria de Moto3, esdevenen el segon doblet consecutiu dels germans Márquez Alentà en el campionat del món. Una nova fita històrica dels pilots cerverins...

    Ens retrobem a Sachsenring els dies 11, 12 i 13 de juliol!


    Imatge extreta de https://twitter.com/marcmarquez93

    Comentaris

    Bloc Lo Carranquer ha dit…
    Ni la pluja ni el canvi de moto impedeixen una nova victòria de Marc Márquez al Gran Premi d'Holanda
    28/06/2014 - 15.16h.

    Ni la pluja ni el fet d'haver de canviar de moto a l'inici de la cursa han impedit una nova victòria de Marc Márquez, la vuitena consecutiva, al Gran Premi d'Holanda de MotoGP. El tro de Cervera s'ha tornat a exhibir a Assen, la catedral del motociclisme, i s'ha acabat imposant al davant d'Andrea Dovizioso i Dani Pedrosa. Aleix Espargaró, que sortia des de la "pole", ha acabat quart seguit de Valentino Rossi.

    La cursa de MotoGP al circuit d'Assen ha començat amb una mica de retard sobre l'horari previst a causa de la pluja. En el moment de la sortida, Dovizioso i Márquez han superat Aleix Espargaró, que arrencava des de la "pole position". Després de només sis voltes disputades, tots els pilots, que havien muntat pneumàtics de pluja, han començat a entrar als "boxes" per canviar de moto un cop la pista s'ha anat assecant. En el retorn a la carrera, Márquez ha tingut un bon ensurt amb una sortida de pista i Dovizioso ho ha aprofitat per recuperar el liderat. Poc després, el tro de Cervera ha estat a punt de topar amb el japonès Aoyama en el seu intent desesperat per retallar distàncies amb l'italià de Ducati.

    Dovizioso ha arribat a tenir un màxim avantatge de 4 segons sobre Márquez, que poc a poc ha anat retallant distàncies fins a enganxar-se al líder provisional de la cursa. A falta d'onze voltes pel final, Márquez ha avançat Dovi en la xicana i ha marxat en solitari cap a la vuitena victòria consecutiva amb un ritme fora de l'abast de la resta dels seus rivals. Amb una superioritat insultant, el líder del Mundial s'ha permès el luxe de creuar la línia d'arribada imitant un nedador a sobre de la moto i ha celebrat el seu triomf pujant a un practicable d'una càmera de la transmissió de la carrera.

    En la lluita pel tercer calaix del podi, Pedrosa li ha acabat guanyant la partida a Aleix Espargaró, que s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça. Molt meritòria ha estat la cursa de Valentino Rossi, que després de sortir des de "pit-lane" per haver canviat de moto en l'últim instant, ha acabat en una meritòria cinquena posició, tot el contrari que el seu company d'equip a Yamaha, Jorge Lorenzo, que només ha pogut ser tretzè.

    Després d'aquesta nova victòria, Márquez referma encara més el seu liderat al Mundial de MotoGP amb 200 punts, 72 més que Pedrosa i Rossi, els seus dos màxims perseguidors en la lluita pel títol.

    --
    http://www.324.cat/noticia/2435133/esports/Ni-la-pluja-ni-el-canvi-de-moto-impedeixen-una-nova-victoria-de-Marc-Marquez-al-Gran-Premi-dHolanda