'L’EXPOSICIÓ ITINERANT DE LA PATUM' farà parada demà a Cervera




L’exposició itinerant de La Patum, que s’ha pogut veure del 25 d’abril al 23 de maig a Granollers, es podrà veure a partir de demà, divendres 30 de maig, a Cervera. Aquesta exposició ha estat concebuda per divulgar i difondre la festa màxima de la ciutat de Berga arreu del món, incidint en els seus aspectes històrics, sociològics i culturals, de tal manera que els seus visitants puguin percebre una idea el màxim aproximada possible de què és La Patum.




L’exposició itinerant de La Patum es podrà visitar a l’església de Sant Joan Degollat de Cervera (carrer Major, 15) del 30 de maig al 29 de juny. Els horaris de visita seran de dilluns a divendres de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, i els caps de setmana d’11 del matí a 1 del migdia i de 6 de la tarda a 9 del vespre. Els matins dels dies laborables hi haurà visites per part d’escoles a hores concertades prèviament. La inauguració es farà el mateix divendres dia 30 de maig.


Imatge extreta de http://www.elsetmanaridesuria.cat/article/9344/exposicio-lesperit-de-la-patum-de-berga-a-cal-balaguer-del-porxo

Text extret de www.lapatum.cat

Comentaris