El Consell Comarcal de la Segarra elabora una guia per als ajuntaments de la comarca que explica la normativa vigent per a l’organització d’actes públics




Des del Servei de Protecció Civil, de l’Àrea Tècnica i Territorial del Consell Comarcal de la Segarra, s’ha projectat una sessió informativa sobre els requisits per a organitzar i/o autoritzar activitats recreatives extraordinàries (concerts, actes festius, etc.) per als ajuntaments de la comarca. Tal hi com ha explicat el gerent del Consell Comarcal, Ramon Augé, present a la reunió, des del Consell Comarcal s’entén que pot ser de gran interès per als ajuntaments, donat que en aquesta època de l’any és quan es comencen a programar activitats d’aquest tipus, de cara a l’estiu. 

El Servei de Protecció Civil encarregat de la sessió ha explicat que des del Consell s’ha elaborat una guia (Guia per a l’autorització d’actes públics organitzats per entitats o associacions) que vol ser un instrument útil i d’informació per a l’organització d’aquest tipus d’activitats recreatives extraordinàries. La Guia té en compte el marc legislatiu que estipula el reglament d’espectacles públics i activitats recreatives i el decret d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció. A més, la guia inclou per als ajuntaments els models per sol·licitar llicència d’activitat extraordinària i els models de sol·licitud d’adhesió als PAU. 

La finalitat del Consell es donar suport i posar-se a la disposició dels ajuntaments de la comarca alhora de facilitar els tràmits. 


Imatge extreta de http://proteccio-civil.blogspot.com.es/2011/07/sollicitud-de-lacreditacio-de-tecnic.html

Informació extreta de http://www.ccsegarra.cat/noticies/el-consell-comarcal-elabora-una-guia-que-explica-la-normativa-vigent-per-a-l2019organitzacio-d2019actes-publics-per-als-ajuntaments-de-la-comarca

Comentaris