La Paeria obre la convocatòria 2014 per a l'atorgament de SUBVENCIONS A LES ENTITATS DE CERVERA




La Paeria de Cervera ha fet pública la convocatòria per l'atorgament de subvencions municipals per a l'activitat ordinària i extraordinària de les entitats de Cervera -anualitat 2014-.

Els terminis màxims per sol·licitar les subvencions i presentar la documentació corresponent són:
  • per l’activitat ordinària, el dia 30 de maig de 2014 a les 13.00h.
  • per activitats extraordinàries, el dia 28 de novembre de 2014 a les 13.00h.
Les quanties de les subvencions atorgades seran les següents:
  • Regidoria de festes: Entre un màxim de 600 € i un mínim de 150 € tan per a les festes dels barris com dels nuclis agregats.
  • Regidoria de cultura: Entre un màxim de 3.000 € i un mínim de 200 € per a l’activitat ordinària de les diferents entitats culturals locals. En el cas d’entitats amb ús exclusiu de les seves pròpies instal·lacions la subvenció en cap cas pot superar els 600 €.
  • Regidoria d 'esports: Entre un màxim de 6.000 € i un mínim de 200 € per a l’activitat ordinària de les diferents entitats esportives locals. En cas d’entitats amb ús exclusiu de les seves pròpies instal·lacions la subvenció en cap cas pot superar els 600 €. Les seccions esportives de les diferents entitats no podran rebre una subvenció superior als 300 € per a la realització de la seva activitat ordinària.
  • Regidoria de joventut: Entre un màxim de 2.000 € i un mínim de 300 € per a l’activitat ordinària de les diferents entitats juvenils locals.
  • Regidoria d'educació: Entre un màxim de 800 € i un mínim de 150 € per a l’activitat ordinària de les diferents AMPES.
  • Regidoria de serveis socials: Entre un màxim de 1.000 € i un mínim de 200 € per a l’activitat ordinària de les diferents entitats de l'àmbit del benestar locals.

Les quantitats màximes per atendre les activitats subvencionables seran les que el Ple de la Paeria consigni per a cadascuna de les regidories en el pressupost de l’exercici 2014, actualment pendent d'aprovació.


Per a més informació cliqueu aquí


Imatge extreta de http://www.llicamunt.cat/ca/pl54/informacio-d-actualitat/noticies-d-actualitat/id1132/convocatories-de-subvencions-per-a-entitats-2014.htm

Informació extreta de www.cerverapaeria.cat

Comentaris