El Ball de Diables de l'Arboç organitza aquest dissabte una nova edició de la FIRA DE LA CERVESA ARTESANAL CATALANA de l'Arboç




La plaça i el carrer Major de l’Arboç acolliran el proper dissabte 3 de maig, entre les 11 del matí i les 12 de la nit, la cinquena edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana.

Desprès de l’èxit de les quatre primeres edicions, en aquesta nova edició, ha crescut l’interès de les diferents marques per mostrar als més de 3000 visitants que, es preveu, s’acostin a l’Arboç les diferents varietats d’aquesta antiga beguda. L’organització realitzarà una enquesta als visitants sobre quina és la millor cervesa de la fira.

En el decurs de la jornada tindrà lloc, també al carrer Major, una de les novetats d’aquesta cinquena edició de la Fira de la Cervesa Artesana Catalana: la degustació de les denominades “tapes diabòliques”, salsitxa feta al moment, hambuguesa, ous de guatlla amb sobrasada i pollastre al curri. L’empresa Embotits Bundó col·labora en aquest acte, on es preveu servir més de 1200 tapes diabòliques. Tanmateix, l’entitat organitzadora, el Ball de Diables de l’Arboç, aprofitarà la jornada festiva per a iniciar la venda dels diferents productes de la línia de marxandatge de la colla. 

Aquesta fira, organitzada pel Ball de Diables de l’Arboç, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.



Text extret de http://www.arbocenc.org/noticia/29/C/2/0/2572/cinquena_edici%C3%B3_de_la_fira_de_la_cervesa_artesanal_catalana_a_l%E2%80%99arbo%C3%A7

Informació extreta de http://www.cervesacatalana.com/

Comentaris