Diumenge, 'UN DIA DE CONTE'





'Colors de conte' és el nom de la IV edició d’Un dia de Conte a Cervera

Aquest proper diumenge 27 d’abril, Cervera acollirà la quarta edició d’Un dia de conte, una festa destinada a infants i famílies amb l’esperit de fomentar la lectura, la creativitat i la imaginació entre els més petits, i perquè no, recuperar la fantasia dels més grans.

En aquesta quarta edició, l’associació dels Amics del Conte, organitzadors de l’esdeveniment, presenten un programa d’actes molt complert, amb activitats que van des dels espectacles, tallers de creació, tallers familiars, tallers sensorials, fira d’il•lustradores, fira de llibres a càrrec de les llibreries de Cervera, un espai per a nadons, un espai de contes gegants que compta amb la col•laboració dels geganters de Cervera i el gegantó Piteu de Guissona. I altres col•laboradors que, any rere any, hi assisteixen, com ara les AMPES de les escoles de Cervera que fomenten l’intercanvi de llibres, el Museu Comarcal de Cervera, o l’espectacle de dibuix de contes en directe a càrrec d’en Ton Granell.




Els alumnes del conservatori, juntament amb els actors de La Caserna, obriran la festa amb l’espectacle inaugural “En Pere i el Llop”, i tancarà el dia l’espectacle de la companyia La Guitlla “L’hort de Can Pitrocs”. Durant la jornada s’hi sumarà també la presentació del conte obra de les guissonenques Agnès Pla i Marga Codina “El secret del pou”, de la col•lecció de contes “Guissona, històries de conte”, o el vermut musical, a càrrec del alumnes d’acordió del Conservatori.

Aquest any, l’associació presenta “La bibliomaleta”, unes maletes viatgeres plenes de llibres, contes i històries que recorreran els espais i esdeveniments cerverins, la primera parada serà la d’aquest diumenge.

Aquestes activitats que transcorren durant tot el dia a la plaça Joan Salat, tenen un descans al migdia, on tots els assistents poden quedar-se a menjar en el dinar popular que ofereix “Un dia de Conte”.

Informació facilitada per conte@amicsdelconte.org

Comentaris