IX Fira de la Flor de FLOREJACS · 5 d'abril de 2014




Anem ja camí de la novena edició de la Fira de Florejacs, consolidada com a Fira de la Flor, amb el nom de “La Dama de les Flors” i centrant l’atenció en el món floral i en la producció local i de qualitat.

Amb la Fira, Florejacs dóna la benvinguda a la primavera i guarneix el nucli amb les flors de la temporada, palesant així el seu títol de Poble amb Encant de les Terres de Lleida i embellint un patrimoni històric i cultural i un paisatge amb forta identitat que tan caràcter donen al poble.

La IX Fira de la Flor de Florejacs tindrà lloc dissabte 5 d’abril de 2014 al bonic poble de Florejacs (com no podia ser d’altre manera), al municipi de Torrefeta i Florejacs, comarca de la Segarra, Lleida.




Novament, la Fira tindrà tornarà a sumar activitats de promoció de l’artesania, la gastronomia i la jardineria floral, així com dels productes artesans i de qualitat de proximitat, a través del Mercat Floral, i activitats lúdiques i tradicionals pel públic familiar, amb tallers i demostracions, activitats infantils, cultura popular, visites als castells i representacions teatrals.

La Colla de Florejacs, entitat que convoca l’esdeveniment, està ja amatent a les vostres propostes i suggeriments. Podeu entrar en contacte amb l’organització a través del correu info@florejacs.cat o venint-nos a veure a casa nostra.

Us hi esperem!

Per a més informació: http://www.florejacs.cat/laDamadelesFlors.php
 

Comentaris