Blaumut · 'EL TURISTA SIMFÒNIC'





EL TURISTA SIMFÒNIC
Blaumut 
+ Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida 
Alfons Reverté, director 
L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida viatja amb Blaumut


La història de Blaumut i la seva relació amb l'Orquestra Julià Carbonell de les terres de Lleida, podria ser un capítol de la curiosa manera que té la vida de teixir els destins de les persones i dels grups humans. 

Gràcies a l'Orquestra, l'any 2003 es produeix el retrobament d'en Vassil Lambrinov (violinista de l'orquestra i del grup Blaumut) i en Sergi Goubert (contrabaixista de l'orquestra). Aquest retrobament fa que en Vassil participi en la gravació del primer àlbum com a cantautor d'en Sergi gravat i produït per en Xavi de la Iglesia (cantant i guitarrista de Blaumut). 

D'aquesta primera experiència musical conjunta neix una gran amistat entre en Vassil i en Xavi. Aquesta amistat els porta a experimentar nous camins sonors i musicals que després d'uns quants anys de maduració acaben portant a la creació del grup Blaumut. Oriol Aymat (violoncel de Blaumut) també ha format part en vàries produccions de l'Orquestra Julià Carbonell de les terres de Lleida. Però el cercle es tanca d'una manera definitiva amb la incorporació a Blaumut d'en Manel Pedrós (bateria i enginyer de so que grava el primer disc de Blaumut). En Manel és des de fa anys membre de l'equip de producció de l'orquestra i es allà on entra en contacte amb el Vassil qui li proposa formar part de Blaumut. 

Blaumut incorpora a Manuel Krapovickas a l'any 2013. En definitiva es podria dir que sense l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida, segurament Blaumut no existiria. És,per tant, una gran alegria que el projecte de "EL TURISTA SIMFÒNIC" neixi i es pugui realitzar amb aquesta orquestra. Sens dubte una producció única e irrepetible.

Agenda de "EL TURISTA SIMFÒNIC":

Text extret de http://www.tresc.cat/fitxa/concerts/41216/Blaumut--OJC-El-turista-simfonic

Imatges extretes de http://kedin.es/barcelona/que-hacer/blaumut-en-concierto-en-el-teatro-monumental-de-mataro.html i de http://www.ojc.cat/cat/index.asp#top

Comentaris