Beques, ajuts i concursos de Cultura Popular




Actualització del recull de beques, ajuts i concursos relatius a Cultura Popular que han publicat estaments internacionals, estatals, nacionals i entitats:
  • Consulteu aquí un recull de Premis i beques locals a la recerca 2014 que tenen en les seves bases l’àmbit de l’etnologia, l’antropologia, les humanitats o les ciències socials en general.
  • L'IRMU-Institut Ramon Muntaner informa de les convocatòries de premis a la recerca i a la protecció del patrimoni convocats pels centres d'estudis. La informació de les convocatòries més recents les trobareu aquí.
  • Beca de recerca històrica “Terra d’Ateneus”, dotada amb 3.000 € i la publicació del treball. Les bases de la Beca estan disponibles a la web de l’IRMU  i de la FAC  i el termini per a presentar les propostes s’acaba el dia 23 de març.
  • La Fundació Jaume Casademont convoca les beques Innovació en Cultura Popular . El termini de presentació de projectes finalitza el dia 15 d'abril de 2014. Les dues beques estan destinades a contribuir al finançament de la producció d’espectacles:
  • Una beca de 5.000 € per a produccions amb un pressupost igual o superior a 10.000€
  • Una beca de 2.500 € per a produccions de petit format amb un pressupost inferior a 10.000€
  • El 15 de juny clou el termini per inscriure's al concurs Altres Pessebres . Altres pessebres és un concurs alternatiu de pessebres, dotat amb dos premis de 3.000 € i 1.000 €, dirigit a arquitectes, artistes, dissenyadors i creadors en general per reinterpretar i expandir la idea del pessebre. Les obres seleccionades s’exposaran el Nadal del 2014 al Col·legi d’Arquitectes de Barcelona.


Imatge extreta de http://www.iescastellar.cat/mod/forum/discuss.php?d=2064

Informació extreta de cultura.gencat.cat/cpt/‎ 
 

Comentaris