L'Agrupació de Balls Populars de Sitges presenta el tràiler del documental 'Sitges, sentiments de festa'




A partir de l'enregistrament d'imatges i punts de vista poc habituals i no mostrats fins ara de la Festa Major de Sitges, i amb un llenguatge viu i proper, l'Agrupació de Balls Populars de Sitges ha presentat el documental, Sitges, sentiments de festa.

El documental, que reflexiona sobre una visió actual d'aquesta cultura festiva i popular d'una manera atractiva, impactant i dinàmica, s'estrenarà a finals d'abril.

Nens i nenes, joves, adults i avis, participants de balls o no, alimentaran la història del documental amb els seus comentaris i testimonis, a partir de les vivències i emocions viscudes durant una Festa Major. En el documental no s'obvia res i per tal d'enriquir-lo, s'han enregistrat moments viscuts a peu de carrer que li donaran un toc humà al conjunt final, que va més enllà de les cercaviles i actes religiosos.

Aquí en teniu el tràiler:





Des d'ara i fins la data de l'estrena, l'Agrupació publicarà a través de les xarxes socials, diferents cartells on s'hi veuran reflectits tots els balls i entremesos de la Festa.

El documental el realitza la productora ‘BlackMilk', un estudi independent de comunicació fundant l'any 2011 per tres joves sitgetans que es dediquen a crear, desenvolupar i produir projectes gràfics, audiovisuals i publicitaris.

L'enregistrament, que rep el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, ha suposat per a l'Agrupació de Balls Populars una inversió que ronda els 10.000 € i que espera acabar de cobrir amb la venda del DVD i l'aportació d'empreses patrocinadores. Amb la campanya de micro-mecenatge es va poder finançar 1.600 € del projecte.

Imatge extreta de http://lecodesitges.cat/lagrupacio-de-balls-populars-escollira-nova-junta-aquest-divendres#.UuvfQvvYNLk

Informació extreta de http://www.sitges.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=80422947

Comentaris