Magnífic concert de Blaumut i SoundBand a Cervera

Fa poc més d'una hora que ha finalitzat el fantàstic concert que han oferit aquesta nit els grups Blaumut i SoundBand al teatre de la Passió de Cervera.

Us deixem amb algunes fotografies de la vetllada: 








Cliqueu aquí per accedir a l'entrevista prèvia al concert i el reportatge de NexTelevisió.

De fet, l'actuació de Blaumut a Cervera ha començat aquest migdia, a l'Auditori Municipal, on el grup ha interpretat conjuntament dues de les seves peces més conegudes, Bicicletes i Pa amb Oli i Sal, amb les orquestres Britten i Andreví del Conservatori Professional de Música de Cervera.




Fotografies: Sala Florensa

Comentaris

Lo Carranquer ha dit…
El dissabte 28 de desembre, l’Orquestra Andreví i l’Orquestra Britten del Conservatori de Música de Cervera van actuar sota la direcció de Jordi Armengol acompanyant el grup de música Blaumut, en un concert a l’Auditori Municipal, que va omplir l'aforament.

La bona predisposició del grup Blaumut i la vinculació que tenen amb Cervera, i fins i tot amb el Conservatori, va possibilitar l’opció de poder actuar plegats en dues de les cançons més conegudes del seu disc –Bicicletes i Pa amb oli i sal-.

Fou un concert curt però carregat de significació on els més joves van estar d’allò més contents d’haver pogut compartir escenari amb un grup ben reconegut i al qual cal donar les gràcies per les facilitats donades.

Per altra banda, l’Orquestra Andreví va actuar en solitari el diumenge 29 al Teatre de l’Amistat de Mollerussa, aquesta vegada sota la direcció del seu titular – Carles Gumí- amb un programa que incloïa obres d' Elgar, Brahms, Andreví, Lluís Albert, Pau Casals, Enric Morera, Anderson i el mateix Carles Gumí.

Informació: Santi Riu (Conservatori Municipal de Cervera), extreta de www.cerverapaeria.cat